Partnereink

Profikkal dolgozunk együtt

Gondosan választjuk ki együttműködő partnereinket, fontos számunkra, hogy az elvégzett munkát határidőre, kiváló minőségben és a megrendelő igényeit követve rugalmasan végezzük el.

 

Hiszünk a minőségi munkában és a folyamatos fejlődésben, együttműködő partnereikkel a munkakapcsolataink hosszú évekre tekintenek vissza.

Milyen anyagot válasszak?

Meg van az elképzelésed álmaid otthonáról, de nem tudod hogy valósítsd meg?
Mi segítünk a tervezéstől a kivitelezésig, a megfelelő anyag kiválasztásában, a munka ütemezésében és megvalósításában.
Scroll to Top
Scroll to Top

VINYL

Melegburkolat, vízálló és kopásálló tulajdonsággal, magas járáskomforttal. Öntapadós, ragasztós és klikkes kivitelben is kapható. Tökéletesen alkalmas padlófűtésre, jótékony hatással bír az izületekre, csendes és komfortos járást biztosít. Vékony burkolat (~4,5mm), ezért meglévő kőburkolatra is fektethető, nem lesz gond a szintekkel. Óriási színválaszték áll rendelkezésre.

PVC/LINÓLEUM

A fent felsoroltak – bár sokan azt hiszik – nem ugyanazt a padlótípust takarják. A linóleum és a PVC közt ugyanis az a legjelentősebb különbség, hogy a PVC gyártása sokkal gyorsabb és olcsóbb, hátránya viszont, hogy környezeti tényezők hatására zsugorodhat. A PVC ezenkívül műanyagból készül, míg a linóleum fő alapanyaga a parafa őrlemény.

A PVC-padlóburkolat a technika fejlődésének köszönhetően egy igazán modern, nagy ellenálló képességű, könnyen tisztán tartható és nem utolsósorban dizájnos burkolattá vált. Valószínűleg nem a PVC az első, ami eszünkbe jut, ha otthonunk burkolatán gondolkodunk, pedig az utóbbi idők technikai vívmányainak köszönhetően a PVC egy számos előnyös tulajdonsággal rendelkező, modern megjelenésű padlóburkolattá vált. Előnyei között említhetjük kopásálló, színtartó és hangszigetelő tulajdonságait. Kopásállóságáról a speciális felületi kopásálló réteg gondoskodik, mely megőrzi a PVC-padló mintáját, fényét. Színtartó, hiszen sem a tisztítás során, sem napfény hatására nem fakul, nem veszíti el a színét. Hangszigetelő tulajdonságának köszönhetően tetőterek, esetleg zajosabb műhelyek ideális burkolata.

PADLÓSZŐNYEG

A padlószőnyeg előnye, hogy könnyen lerakható, ráadásul az egész szobában puha, meleg burkolatot képez. Puhaságukkal, süppedős érzetükkel otthonoságérzetünket fokozza, a hálóba lefektetni pedig azért jó, mert reggel nem hideg burkolatot érint meztelen talpunk. Színével, anyagával, mintázatával nagymértékben befolyásolja a szoba hangulatát, stílusát. A burkolatok közül a legnagyobb komfortélményt nyújtja. Rugalmassága miatt kíméli az izületeket, jó hang- és hőszigetelő, felfogja a dübörgést a teljes padlófelületet beborítja.

LAMINÁLT

A laminált padló praktikus, padlófűtésre  alkalmas, tisztántartása egyszerű.  A modern nyomtatási és gyártási folyamatnak köszönhetően, a klasszikus fa és a travertin csempe között minden mintában elő tudják állítani. Optimális körülmények között nem szárad össze, és nem repedezik, mint a faburkolatok. Napfény hatására nem színeződik el, ellenálló a fénnyel és az UV-sugarakkal szemben. Kopásálló, minőségét hosszú időn keresztül megőrzi, karbantartást nem igényel. A laminált padló egyszerű és kényelmesen telepíthető, és gyönyörű felületet ad bármilyen helyiséghez. A laminált padlóburkolat a megfizethetőbb alternatívája a parkettának.

MŰGYANTA

A műgyanta burkolatok, ipari padlókspeciális alapanyaguknak köszönhetően számos előnnyel bírnak. Az egyik legfontosabb ezek közül, hogy nincsenek fugák, hézagok, így könnyen tisztán tartható felületet biztosít. Jó kopásálló tulajdonsággal rendelkezik, ám abban az esetben, ha a felület mégis javításra szorulna, egyszerűen megoldható, felújítható. Kiváló megoldás, ha bontás nélkül szeretne burkolatot váltani, hiszen egyedülállóan praktikus kivitelének köszönhetően már meglévő felületre is fel lehet vinni –így nem kell számolnia a bontás költségével és járulékos kellemetlenségeivel. Vízzáró réteget alkot, ezáltal az aljzatba szivárgó szennyeződések megakadályozására is kitűnően alkalmas. Sokrétű felhasználási lehetősége páratlan: az ipari alkalmazás mellett ideális kávézók, bemutatótermek esztétikus, dekoratív burkolatának is.

SPORTPADLÓ

Sportpadló típusai a burkolatok egyik legspeciálisabb fajtái, mivel lényegesen nagyobb igénybevételnek és használatnak vannak kitéve, mint egy hagyományos padló. A sportburkolat legfontosabb tulajdonsága a felépített szerkezet megfelelő rugalmassága, mely a játéktér dinamikusságát is megadja, illetve a sportpadló felületének csúszásmentessége. Egyedülálló szerkezete az ütközési erőt csillapítja, ami kíméli az izomzatot, csontokat és ízületeket. A sportburkolaton keletkező ütközési erő a padló felületét behajlítja, és egyenletes lökő erőt ébreszt. Ezzel az energia visszajuttatással segíti a sportolót a mozgásban. A sportpadló felső rétege lehet parketta, valamint teherelosztó lemez beépítése után PVC vagy linóleum is. Beltéri sportpálya, sportcsarnok, iskolai torna-, fitness- és edzőterem burkolására alkalmas.